Avedøre Gruppe

Avedøre Gruppe

Vi er spejderne der kan!

Er der en frivillig?

14. juni 2021 · Bæver, Enheder, Junior, Leder, Nyheder, Rover, Trop, Ulve · Skrevet af Kia

Weekenden har stået i frivillighedens tegn. Lørdag var vi ved Rebæk Sø sammen med Vigar Stamme. Her blev der serveret kolde drikke og snacks til Danmarks første landsholdskamp i EM. Og så blev der sørget for at tjekke coronapas og billetter hos alle der trodsede vinden og mødte op.

Og igen i år var spejderne på volden for at samle affald ind. Denne gang i samarbejde med Ren Natur.

Det blev til et par hyggelige timer på volden søndag eftermiddag, hvor spejdere, forældre, søskende og ledere fik samlet en masse affald ind. Udover det forventelige med mundbind, papir og cigaretskodder blev der både fundet en sofa og guitar. Og så sluttede vi af med tre forskellige lækre kager til alle de hårdtarbejdende.

Et kæmpe tak til alle der var med. Hver en hånd er en hjælp og med til at sikre at vi bliver set og for mulighed for at lave endnu federe aktiviteter og lejr for vores spejdere!

På gensyn til Sankt Hans ved Rebæk Sø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*