Avedøre Gruppe

Avedøre Gruppe

Vi er spejderne der kan!

Ulvehylet

21. juni 2021 · Bæver, Nyheder, Ulve · Skrevet af Kia

Første halvår i 2021

På grund af en lille bitte ting som en virus, kaldet Covid-19, har det været vanskeligt at planlægge det sidste halve år. Vi har derfor måttet planlægge få møder ad gangen, da vi af flere omgange måtte lukke ned for spejderiet grundet restriktioner og nedlukning af Avedøre Sogn.
Men I skal da ikke snydes for lidt information om, hvad vi så har brugt tiden på med jeres skønne unger, når vi har måtte ses. Vi har afholdt både spændende, sjove og lærerige ulvemøder i forskellige temaer.

Bål
Hvilke båltyper findes der? Hvordan opbygges et bål? Hvilke materialer skal der bruges? Kan alt brænde? Hvordan tændes et bål? Hvad kan vi bruge bålet til?

Ulve og hvalpe har i grupper samlet materiale til bål og afprøvet de forskellige bålopbygninger. Grupperne har hver især afprøvet at tænde bålene. Vi har været rundt på volden, på Quark og har brugt en del tid på græsset ved lokalet. Vi har brændt lerkugler, ristet skumfiduser, bagt snobrød og lavet mad over bålet.

Knob
Hvad er knob? Hvad kan de bruges til? Hvilke typer findes der? Hvordan bindes de?

Ulve og hvalpe fik afprøvet knobrebene og de blev ret gode til de forskellige typer. De har for eksempel lært at binde et råbåndsknob eller tømmerstik. Og det er slet ikke så svært, når man lige får det prøvet.

Navigation
Hvad er navigation? Hvad er et kompas? Hvor er nord?

Ulve og hvalpe har arbejdet med kompassets 4 verdenshjørner. Hvad hedder de og hvor ligger de i forhold til hinanden. Vi har brugt kompas til at finde retninger. Leget lege og kompasstafet.

Fuldmånemøder
Hvad er et fuldmånemøde og hvilke aktiviteter har ulvene?

Fuldmånemøderne er særlige ulvemøder. Vi kan lave bålhygge, høre historier fra junglebogen, som er teamet for ulvegruppen. Der bliver afholdt særlige ceremonier og udlevering af optjente mærker. Det er også på disse møder, hvor nye ulve i koblet får deres helt eget ulvenavn.

Magnetfiskeri
Hvad er det?

I optakten til skraldeindsamlingen som Avedøres Grønne Spejdere var tilmeldt til søndag d. 13. juni, så skulle ulve og hvalpe lære hvordan man også kunne hjælpe naturen af med det uønskede affald.

Så vi gik i byparken hvor vi – med stærke magneter på snor – fiskede efter metal i den lille sø samt i kanalen. Heldigvis, så fandt vi ikke så meget denne gang. Men alle ulve og hvalpe var begejstrede for aktiviteten og flere ville gerne selv have sådan en magnet derhjemme ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*